Desilo se na jučerašnji dan

Napunila sam 26 godina. Šesti put.
Triput sam se rasplakala nad rođendanskom čestitkom. Malo je to zbog sindroma prolećne preosetljivosti, ima tu i upliva hormona, a najviše zbog toga što pravim veliku grešku zaboravljajući svakog dana da se podsetim koliko sjajnih ljudi poznajem. Taklo me je to što često zaboravljamo jedni na druge i što se češće, eto tek tako, ne sretnemo.
Podsetilo me je doduše i na to koliko sam prestroga prema sebi, ali taj pasus bi bio predugačak.

Savska_porodična

Nightwish je izbacio spot za jednu strava pesmu sa novog albuma. Inače, oni su me ove godine upoznali sa Ričardom Dokinsom, koji mnogo lepo priča i piše o čovečanstvu, a meni se to mnogo sviđa i pojačava moju ljubav za našu šašavu vrstu. I zasladili to električnom gitarom, baš po mojoj meri.
Ovo naše lokalno mega-šoping-zdanje okitilo se tonama balona, u najlepšim drečavim nijansama za koje se moje oko vezalo kao dete za bicikl. Šteta samo što su me izneverili jer ih nisu u jednom trenutku pustili da svi počnu da padaju odozgo. E, to bi bio spektakl!
Pojela sam tortu, da se zasladim. I palačinku doduše, da se zasladim. I popila na iskap sok od zove (orla), sa kriškama limuna, dooobro rashlađen. E, to morate da probate!
Naša savska gospođa Patka izvela je svoje mlade u šetnju. Njih četvoro, kao četiri kokice koje pijuču. Grdila ih i kljunom gurkala, da ih rasporedi u pravu liniju. Proleće je najlepše godišnje doba.
Eh, da. A mene je čekala naša draga pasarica, glanc čista, bela, ponosno doterana, vrcavo se ljuljuškajući na suncu. Neke drage vredne ruke ovih dana radile su na njenom buđenju iz trogodišnjeg sna i usamljeničkog života. Biti ponovo na reci, tamo gde se sreću voda i sunce, jedan je od najlepših poklona!
Hvala vam svim srcem što ste tu!
Ljubi vas vaša Cvrkutava


 

Одговори

Ваша имејл адреса неће бити објављена. Неопходна поља су означена *