Lepe želje

Ove godine se nisam pretrgla oko poklona – onih iz tržnih centara, poslastičarnica, knjižara. Za onog ko mi je najbitniji u životu imam poklon vredan ne samo ove Nove godine, već i onih koji nam dolaze. Taj poklon, dugo i vredno pripreman i nežno upakovan, možete videti na fotografiji. Onima koji me vole poklonila sam to što sam srećna. A svima ostalima – koji me prate, čitaju, podržavaju i uče, poklanjam lepe želje!

Želim vam da nikada ne prestanete da želite. Da čuvate svoje zdravlje kako biste ostvarili ono što vam je najvažnije. Da volite. Da stvarate. Da ne prestajete da verujete da je ono što vas čini srećnim nepogrešivo prava stvar. Želim vam da stalno rastete, da se puno smejete i da nikada ne izgubite iz vida da je ovaj svet jedno lepo mesto. I da svojim zalaganjem drugima date razloga da veruju u isto to!

Milica, Ivan, njihova dva cvetića, Štucko i Pipi žele vam srećnu, ispunjenu i uspešnu Novu 2010. godinu!

11 oдговора на “Lepe želje

 1. Ćao, friška mamo!

  Prošli put si zbrisala na porođaj odmah po javljanju ovde kod mene, nisi mi dala vremena ni da ti odgovorim. :))

  Dani teku brrrrzooom brzinom! Ali dani zabavni, ispunjeni, stalno nečin novim ispunjeni… ooo, kako se samo ubrzano menjam, kako me deca već prevaspitavaju!

  Porasli smo dosta, već sam ozbiljna trudnica, okrugla i ponosna. 😀 A dečurlija igra bugi vugi!

  A ti? Oporavila si se i uhodala?

 2. Taze mama je evo kupila farbu za farbanje…ali, toliko o tome. Bitno je da sam je kupila 🙂 Kad cu se ofarbati, paaaaaa, videcemo. Dotle, zivela postporodjajna estetika!

  Drago mi da cujem da se fino nosis sa svojim mladuncadima. Muckaj to, njisi, hrani, gaji, mazi, i pricaj pricaj i pricaj 🙂

  Uhodano, no kako. Nema oces neces. Raz dva tri 🙂
  Ma nikad se lepse nisam uhodavala, veruj mi. Jeste tesko, ali ta kolicina radosti i smisla nije merena do sada u mom zivotu.

  Ja cu vako s vremena na vreme da ti uzimam dijagnozu, ako budem videla da se ti ne javljas 🙂

  Pozdravi svog coveka i setajte!

 3. Hihihi, ti si super, još si i farbu kupila! Ja se sve nešto štrecam da stavim to na glavu, eeeej, pa hemija je to, jako! :)) Svašta nešto ja tripujem od kad sam trudna, tri puta razmislim, pa onda iskoristim. I baš te briga – bebi si super i najlepša!

  Ako, ako, vojnička disciplina i čvrsta volja – sviđa mi se. Ja kupim iskustva od tebe i sve uredno beležim u tefter, trebaće mi.

  Šetamo koliko možemo, a radujemo se lepšem vremenu, pa da te šetnje postanu malo ozbiljnije i korisnije, a posebno iščekujem sunce – na mom licu se vidi da ga dugo nije videlo, iako kao gušteri istrčavamo napolje na svaki sunčev zrak.

  I sad si me ohrabrila za pričanje bebicama – ne samo što pričam, nego im i pevam i malo đuskamo zajedno, kada mi to uslovi dozvole. I sviđa im se! :))

  I vi uživajte zajedno, mazite se, ljubakajte, grickajte, štipajte – da još veći porastete!

  Mašemo vam svi! (Na parove razbroj s’) :))

Одговори

Ваша имејл адреса неће бити објављена. Неопходна поља су означена *