Овде тече наша прича

Лагала бих када бих вам рекла да желим да пишем о себи. У ствари, само хоћу да пустим у свет оно што бих волела да од њега добијем. Као и свако од вас, оно што живим и што ми се дешава није само безбрижна песма славуја. Мада због тога у њој још више уживам. Ако бих се удаљила од себе, видела бих: једну младу жену која се још увек воза као да је у својим двадесетим, маму једне девојчице која се родила као Палчица, жене којој је улога супруге по свакој мери, јер је нашла свој комадић који јој је недостајао, заљубљеника у књигу и покрет, почевши од јоге, преко бесконачних шетња до јурцања на точковима, особу која верује да је окружују добри људи и обожаваоца јачег звука. Све остало, што желим и себи и свету, тражим успут, купим комадиће и слажем их у приче. Својим текстовима долазим до одговора. Пишем вам причу о својој бољој страни.

ИванИвана Јекића у ствари првог видите када дођете на овај сајт. Као неко ко ме најбоље познаје, знао је који ће дизајн најбоље одговарати мојој замисли, а као фотограф агенције Gettyimages краси зидове овог блога својим фотографијама. Он је дечак који воли змајеве, свемир, гејминг, водене спортове, природу, јаку музику и нека добра стара времена. Најбољи таја на свету. А највише од свега – особа која ме придржи када се саплетем и погура када застанем. Онај због кога јутарњем чају није потребан мед.

СунчицаСунчица је од 2010. преплавила овај блог. Стигла је неочекивано, унела у наше утабане путеве пометњу састављену истовремено од среће и туге. Рођена у 26. недељи трудноће, свој живот започела је тешка свега 650 грама, борбом која је успешно завршена доласком кући након пет месеци, без свог бате близанца. Од тада све наше жеље и љубав усмерене су ка томе да сви троје растемо срећно и задовољни собом – у свету који се убрзано мења и ненаклоњен је различитостима. Упркос препрекама, она је права, дивна девојчица – знатижељна, весела и препуна енергије. У њој је огромна снага и воља да помера границе. До сада заједно смо померили многе. Ово је блог о њој колико и о мени.


Контакт

Можете ми писати на slavuj@cvrkutanje.net
или пратити дешавања на Цвркутању путем Фејсбук странице